top of page

Het MKB helpen naar de werkplek van de toekomst

Shellbit is januari 2020 opgericht met een specifiek doel, namelijk; het helpen van MKB-bedrijven een stap voor zijn op de concurrent op basis van digitale oplossingen. Dit doen wij onder andere door het zoeken naar geschikte IT leveranciers en samen toekomstgerichte keuzes maken zodat je volledig in control bent over de IT diensten binnen jouw bedrijf. Tegelijkertijd waarborgen wij dat je bedrijf over de beste oplossingen beschikt op basis van prijs-kwaliteit. Onze diensten die aan dit doel bijdragen zijn grofweg onderverdeeld in vier categorieën, die wij hieronder verder zullen toelichten.IT-advies

Voor advies over IT-mogelijkheden, begeleiding van je IT-trajecten en kritische second opinions. Eén ding is zeker, je betaalt alleen voor diensten die je nodig hebt en passen binnen jouw organisatie.


Wij geloven dat elk bedrijf een passende IT-oplossing nodig heeft om optimaal te kunnen focussen op de core business. Als het aan de achterkant goed staat, voorkomt men frustratie bij de eindgebruikers van het product. Wij nemen je mee in de wereld van IT-oplossingen. Na een inventarisatie waarin wij jouw bedrijf leren kennen gaan we samen kijken naar concrete producten en diensten die het beste binnen je organisatie passen op basis van de door jouw gestelde wensen en eisen.


Voor de inventarisatie van het landschap heeft Shellbit een eigen IT-scan ontwikkeld. Middels deze scan kunnen wij een cijfer geven aan je IT-volwassenheid. Daarnaast zie je meteen op welke gebieden je organisatie kan verbeteren. Shellbit zal helpen met het zoeken en implementeren van oplossingen om de pijnpunten weg te nemen. De wereld van IT staat natuurlijk niet stil, door het herhaaldelijk uitvoeren van de scan is je organisatie altijd gewaarborgd van de IT oplossingen en veiligheid die de business verlangt.
Projectmanagement

Voor de begeleiding van je IT transities. Of het nu gaat om de implementatie van een nieuwe applicatie, het vervangen van je telefonie-oplossing of een volledig nieuwe werkplekomgeving in de cloud, wij managen het volledige traject met al je leveranciers en stakeholders.


Daarnaast zijn wij ook in te huren als interim projectmanager en project officer indien er meerdere projecten binnen jouw organisatie aandacht nodig hebben.


Zowel bij bestaande oplossingen als maatwerk trajecten zullen wij de implementatie van de door jouw gekozen oplossing van A tot Z begeleiden.
Gebruikersadoptie

Als je op het punt staat een nieuw product te introduceren of je digitale werkplek wilt vernieuwen dan is gebruikersadoptie essentieel. Gebruikersadoptie gaat verder dan training alleen. Samen zullen we kijken welke onderdelen het beste bij de doelgerichte adoptie passen. Een goede training voorkomt ergernis bij jouw gebruikers en zorgt er tevens voor dat zij direct met de oplossing veilig aan de slag kunnen. Key-users en sponsoren aanstellen helpt jouw collega’s met het direct oplossen van directe vragen en een adoptiepagina laat gebruikers korte op maat gemaakte instructies terugvinden.


Meer informatie over gebruikersadoptie? Je leest het hier.
Slimmer werken

Werkt je organisatie al met Microsoft 365 in de cloud? Grote kans dat je al een over een hoop applicaties en mogelijkheden beschikt die het werk van je eindgebruikers vereenvoudigen of zelfs automatiseren. Maar welke functionaliteiten zijn dit dan? En hoe zet je deze in? Met onze dienst ‘Slimmer Werken’ kijken we samen naar je behoefte en adviseren wij welke functionaliteiten een meerwaarde bieden voor jouw organisatie. Het mooie is dat je deze applicaties vaak toch al in bezit hebt en dus geen extra kosten maakt. Wij helpen je met het optimaal benutten hiervan.


Met de volgende mogelijkheden kunnen we jouw organisatie beslist van een productiviteit boost voorzien:


- Microsoft Lists

- Microsoft Planner

- Microsoft Power BI

- Microsoft Teams ontwerp

- Microsoft Power Apps
Meer informatie over onze diensten?

Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij vertellen je graag over de mogelijkheden. Je bereikt ons eenvoudig via info@shellbit.nl of 045 - 820 06 19

bottom of page