top of page
DSC_3045-21.jpg

Voor passende oplossingen van uw digitale landschap

Voor advies over IT-mogelijkheden, begeleiding van uw IT-trajecten en kritische second opinions. Eén ding is zeker, u betaalt alleen voor diensten die u nodig heeft en passen binnen uw organisatie.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

  • Selecteren van passende IT-oplossing(en)

  • Jaarlijkse IT-scan

  • Second opinion

  • Partnerselectie

Naamloos-3.png
Advies: onze diensten

Onze aanpak

Wij geloven dat elk bedrijf een passende IT-oplossing nodig heeft om optimaal te kunnen focussen op de core business. Als het aan de achterkant goed staat, voorkomt men frustatie bij de eindgebruikers van het product. Wij nemen u mee in de wereld van IT-oplossingen. Na een inventarisatie waarin wij uw bedrijf leren kennen gaan we samen kijken naar concrete producten en diensten die het beste binnen uw organisatie passen op basis van de door u gestelde wensen en eisen. Zowel bij bestaande oplossingen als maatwerk trajecten zullen wij de implementatie van de door u gekozen oplossing van A tot Z begeleiden.

Selecteren van een passende oplossing

Wij denken graag met u mee over de IT strategie van uw organisatie en vertalen dit naar passende producten en diensten. 

Jaarlijkse IT-scan

Met de jaarlijkse IT-scan van Shellbit ontvangt uw bedrijf een IT-score. Binnen de verschillende onderdelen in deze scan kunt u in één oogopslag zien welke IT topics aandacht nodig hebben.

DSC_3252-71.jpg

Partnerselectie

Op zoek naar de juiste IT-leverancier? Wij helpen bij het opstellen van Plan van Eisen & Wensen en de daadwerkelijke selectie zodat u een partner heeft die bij u past.

Advies: diensten 2
DSC_3292-83.jpg

Implementatie-begeleiding

Middels implementatiebegeleiding waarborgen wij dat alle voorwaarden voldoen voor het implementeren van uw gewenste oplossing. 

SLA-afspraken

Wilt u de samenwerking tussen u en uw nieuwe IT-/applicatieleverancier garanderen? Wij ondersteunen u in het opstellen van uw Service Level Agreement.

Second opinion

Bij ons kunt u terecht voor een second opinion. Wij vergelijken als derde partij objectief en kritisch de beste oplossing voor de scherpste prijs. 

bottom of page